Finne fine turer!

I lang tid var jeg ser informasjon om eksotiske reisemålene jeg hadde drømt om! Det er faktisk ingen enkel oppgave som en skulle tro! Det er klart for alle som ønsker å finne ut hva hun er ute etter, men jeg tilhører den gamle generasjon og har alltid hatt det vanskelig å benytte meg av de nye måter å få meg info Derfor, for eksempel, Googling, som er den vanligste måten å finne det du leter etter i dag! Allikevel til slutt kunne jeg se at den enkleste ruten å ta er å lese blogger! Blogger som folk skriver for å dele de erfaringene de har fått i løpet av sine reiser er det beste du kan komme over! Derfor har jeg også gjøre det samme og dele det jeg fant med deg når jeg dermed kan formidle informasjonen, andre delte med meg! Jeg vil foreslå et par blogger som omhandler reiser jeg var ute i min søken! Den første bloggen heter lofotensafari.no og som navnet antyder, en masse folk som ønsker å reise i Norge. Den andre kalles nordmiljo.no og har nettopp sjekket! Grunnen til at jeg nevner disse bloggene er vel åpenbart! Reise i Norge er det beste eventyret. Jeg har et utkast! Folk som ønsker å reise til Sverige, nærmere bästemt Gotland bør lese en blogg som heter gotlandruntbloggen.se! Her kan du finne det du leter etter, og mer! Lykke til! 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *