Clarion – Kvalitet Overnatting for helgen og konferanse

I dag besøker vi to vakre hotellet i Norge som tilbyr virkelig god overnatting for både konferansen som en fantastisk helg med avslapping og eventyr i Norge. Clarions mange hoteller har gjennom sine hoteller, hovedsakelig i Sverige og Norge virkelig gjort et navn for å bli virkelig god kvalitetshotell med elegant innredning og hyggelig atmosfære. Hotellene vi bo i Norge ikke faller av, men begge tilbyr utmerket innkvartering, gode konferansefasiliteter og god erfaring i sin nærhet. For oss er det lett å velge Clarion Hotel som en fantastisk partner når du er på veien.

Clarion Hotel Royal Christiania

Midt i den norske hovedstaden på denne vakre hotellet hvor du får nær alt i Oslo. Bare minutter fra Oslo Spektrum, Oslo Sentralstasjon og Flytoget som tar deg til Oslo Lufthavn Gardermoen. Samlet hotellet har 532 rom og 21 konferanserom hele. Utmerket konferanse Oslo.

Mat, drikke og avslapping

Når du bor på Royal Christiania har vært bra, veldig bra. Innredet i en skandinavisk design med moderne kunst og musikk. Du spiser godt i Atrium restaurant og det er også en bar for å avslutte kvelden på hvis du føler for det. Et hotell av høyeste klasse vil åpenbart ha et basseng og Clarion Hotel Royal Christiania avslappingsområde har et vakkert innendørs svømmebasseng. Du vil også finne en badstue, trimrom og avslappende miljø.

Ganske enkelt, er dette et utmerket hotell for de som ønsker å oppleve Oslo, bo sentralt og nyt en helt topp hotell.

Clarion Hotel Ernst

På Norge sørspissen ligger Kristiansand. Her er Hotel Ernst, et hotell med tradisjon og overdådig interiør fra den tid hotellet var byens første. Her har Clarion samlet samtidskunst med et pulserende kulturliv som gjør hotellet unikt på mange måter og en utrolig opplevelse for sine gjester. hotell kristiansand ligger i det sentrale området, og du kan enkelt komme til noen av de beste opplevelsene som Fiskebrygga, Odderøya oh Bystranda.

Bo i stil og komfort

Hotel Ernst er velkommen et innbydende hotell med sin unike stil av tradisjon og modernisme. Det er 200 rom og konferansefasiliteter for opptil 1000 personer i 19 konferanserom.
Du kan leie bode suite og standard rom, og når du ikke ønsker å nyte god mat, eller slappe av på rommet ditt, kan du gå ned i avslapningsområdet som tilbyr damp og tørr badstue.

Bor på hotell i Norge er utvilsomt et flott hotellopphold, i tillegg til Clarion kvalitet slik at hotellene har alt du trenger og er utmerket i sentrum av begge byene, noe som gjør det enkelt å oppleve både Oslo og Kristiansand. Bestill ditt opphold i dag og gi deg bort på en nydelig tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *